WIM HOF - THE ICEMAN.

Han gjør det umulige mulig.

Wim Hof (født 1959) fra Nederland går under navnet Ismannen. I mer enn 35 år har han gjennomført helt utrolige bragder. Hof har blant annet klatret Mount Kilimanjaro og Mount Everest kun iført shorts, satt verdensrekord i å svømme under isvann og løpt maraton i minus 25 grader kun iført shorts. Han har 20 Guinness World Records for å motstå ekstreme temperaturer.

Han er et reelt eksempel på det boken «Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke» tar for seg – at alt er mulig hvis man tror det er mulig.

Han har bevist at kropp og sinn hører sammen og at sterk intensjon og tanker kan påvirke fysisk virkelighet. Vitenskapsfolk forstår ikke at det han gjør er mulig fordi det bryter med den etablerte «sannheten» om hva vi mener er mulig å gjøre med våre kropper.

Under er noen videoer av hans utrolige bragder:

Wim Hof – gjør det umulig mulig

 

 Wim Hof setter verdensrekord

 

 

Wim Hof svømmer blant isfjell

 

The Wim Hof method forklart

Wim Hof har overrasket og forbløffet forskere og vitenskapsfolk verden over som ikke forstår at det han gjør faktisk er mennesklig mulig. Det skal rett og slett ikke gå an. Metoden han bruker for å gjennomføre disse utrolige bragdene kaller han The Wim Hof Method.

Den ligner på Tummo som betyr indre ild. Det er en tibetansk buddhistisk meditasjonspraksis som tillater oss å gjøre betydelige fysiske endringer i vår kroppstemperatur ved hjelp av meditasjon, pusteteknikker og våre sinn.

Wim har studert yoga og meditasjon i mange år. Hans teknikk kommer i hovedsak fra det han kaller “kald hard natur”. Ved å utsette seg for de bitre forholdene i naturen, lærte han å tåle de ekstreme kreftene i kulde, varme og frykt. Hvis du lærer denne metoden eller teknikken riktig, vil det styrke deg til å gjøre det samme, sier han.

I 2011 ble han undersøkt av forskere ved Radboud University Medical Center i Nederland og resultatet var bemerkelsesverdig. Wim var i stand til å påvirke sitt autonome nervesystem, noe som ikke skal være mulig. Det autonome nervesystemet er en betegnelse på den delen av nervesystemet som styrer aktiviteten i glatt muskulatur, hjertemuskulatur og kjertler, det vil si så godt som alle våre indre organer unntatt skjelettmusklene og skjelettet. Navnet autonome (selvstyrende) henger sammen med at vi ikke har noen direkte, viljemessig kontroll over aktiviteten i denne delen av nervesystemet. Wim Hof, derimot, klarer å styre denne delen av nervesystemet med pust og sine tanker.

Wim “The Iceman” Hof har gang på gang vist at sinn og kropp hører sammen- at vi kan påvirke fysisk virkelighet med vår intensjon, tanker og følelser.