Banebrytende bok om de egentlige mekanismene som ligger til grunn for å lykkes.

button2

Hva sier leserne?

Reading

Boken får du her  

button2

En av de beste og mest oppklarende bøkene jeg har lest om å lykkes og å skape resultater. Jeg har lenge vært opptatt av stoff rundt personlig utvikling, hva som skiller de gode fra de virkelig gode, hva som skal til for å skape ekstraordinære resultater og lignende temaer. Jeg har derfor lest mange bøker om dette og må si at jeg har fått en ny favoritt i Camillo sin bok “Hva er grunnen til at noen lykkes og andre ikke?”. Stoffet er formidlet på en forståelig, spennende og lettlest måte, selv om mye av det er basert på relativt kompleks og avansert forskning. Boken ga meg personlig så mye at jeg har tatt noen konkrete beslutninger på endringer i eget liv og jeg har anbefalt den til alle mine kunder jeg har møtt siden jeg leste boken.

Takk Camillo!

Ole-Arvid Liodden

Coach for næringslivet, eXpiro AS

En av de beste bøkene jeg har lest! Og jeg har lest alternative bøker i 20 år! Bøkene Hemmeligheten, og Kreativ visualisering er bøker som har betydd mye for meg. Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke? handler om det samme, men forklarer alt så mye, mye bedre!

Dette er også en bok som passer bra for alle! Uansett hvor man er i livet. Om man akkurat har begynt å tenke alternativt, eller har gjort det i mange år! Hvis du skal lese EN bok i år, bør det være denne!

Jeg har også sett nettkurset/videokurset! Et flott supplement til boka! Kan også anbefales til de som ikke tar seg tid til å lese boka! Camillo har en så engasjert og brennende måte å formidle alt på, så det er veldig spennende , fascinerende og morsomt å se foredraget!!
Anbefales av hele mitt hjerte.

Elin Børli Jenssen

Jeg har akkurat lest boken “Hva er grunnen til at noen lykkes..og andre ikke?”. Det er den BESTE boka jeg har lest!!!
Jeg elsker selvutviklingsbøker og etter mange leste har Brian Tracy lenge vært en av mine nr.1 favoritter, men nå er det denne ja.

Siv-Lisbet Skalstad

Hva man skal gjøre for å lykkes, uansett hva det er, er nå etterhvert blitt nokså utbredt kunnskap. Det Camillo gjør i tillegg, som er helt genialt, er å forklare hvilke mekanismer som virker. Han tar i bruk viktig kunnskap fra blant annet kvantefysikken. Dette gir et tydelig bilde av hva som skjer når vi følger vår lidenskap og innerst inne følger intuisjonen som et kompass når vi manøvrerer oss gjennom hverdagens utfordringer.

Denne forklaringsmodellen legger premisser for hvordan en skal forholde seg til egne tanker, følelser og fysiske fornemmelser som kommer og går hele tiden. Det en tenker på og utstråler, får en tilbake. Som toppidrettsutøver gjelder det å være bevisst på disse mekanismene og bruke det aktivt på en naturlig måte. Camillo bygger her en bro mellom erfaring hos de som har lykkes og vitenskapsmodeller på en ny og spennende måte.

 

Trond Lunåshaug

Mental Trener Sarpsborg 08

Tusind tusind tak.
Bedste bog jeg har læst om det emne – og jeg har læst en del!

Dorte Enemark Naksynski

Takk for fantastisk bok du har skrevet, Camillo. Lettlest, fengende, inspirerende og lærerik! Er så takknemlig for kunnskapen du deler. Tusen takk!

 

Merethe Dehn

Gründer og designer

Jeg har nettopp lest boken din “Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke?”, og det er superspennende lesning. Det du skriver er utrolig, utrolig spennende. Og det stemmer så ufattelig godt med mine egne opplevelser. Jeg vet at disse teknikkene kan føre meg hvor som helst.

Mads Toillefsen

En helt spesielt god bok. Anbefales på det sterkeste

Heidi Ravneng Nilsen

Jeg må si at dette er en av de beste bøkene jeg noen gang har lest.

Anita Agnemyr

Kjære Camillo,

Jeg har nå lest boken din; Hva er grunnen til at noen lykkes….og andre ikke?, og tenkte jeg skulle gi deg ei kort tilbakemelding.

Jeg skal innrømme at jeg var noe skeptisk under første del av boken, og tenkte at dette var nok ei bok om NLP, altså studiet av subjektive lykkes strategier. Det ville ha vært helt ok, for all del, men det begynner å bli noen bøker om dette temaet.

Nå har jeg «fulgt med deg» noen år (deltatt på foredrag, besøkt websiden din), og lot derfor tvilen komme deg til gode. Det gjorde jeg veldig lurt i. Andre del av boken ble nærmest en euforisk opplevelse for min del (en noe svulstig beskrivelse for en nordlending). Jeg opplever boken din som svært lærerik, og ei fantastisk reise inn i kvantefysikkens verden. Jeg er imponert over kunnskapsnivået ditt. Når du sier at du har brukt 10 år på denne boken, ja så forstår jeg det veldig godt. Du har også en formidlingsevne som gjør at «selv jeg» forstår budskapet. Godt gjort, for dette er absolutt ikke et fag eller tema jeg har kompetanse innenfor. For meg gjør du noe av det uforklarlige, logisk og forståelig.

Takk Camillo, for ei utrolig spennende og lærerik bok.

P.S. Gleder meg til å lese den på ny.

Gry N. Høgaas

NLP Coach

En inspirerende og tankevekkende bok av Camillo. Det er alltid interessant å lære noe om hvordan andre har lykkes. Det er en allmenn oppfatning om at hardt arbeid er det som skal til for å lykkes….. kanskje det ikke alltid er slik!

De siste hundre og femti sidene leste jeg sammenhengende, klarte ikke å legge fra meg boken. Den forskningen som ligger rundt våre tanker og følelser er kanskje mer aktuelt enn noensinne. Sitter med en opplevelse av å få smaken på et fagfelt som så vidt er kjent for allmennheten. En bok som anbefales på det sterkeste for alle som mer opptatt av egen eller andre menneskers utvikling.

Morten Nilsen

Trainer , Not Yet as

Boken Hva er grunnen til at noen lykkes og andre ikke? er en gave til alle som ønsker å lykkes med sine mål. Den er en møteplass for de som må ha «tingene» forklart rasjonelt og logisk, som må ha ytre bekreftelse og bevis før noe kan gjøres. Og for de som ikke kan gjøre noe før det kommer en bekreftelse innenfra.

Terje Lie Pedersen

Forlegger, Impress Media

Jeg har lest boken Hva er grunnen til at noen lykkes..og andre ikke? og det jeg liker ved den er at den er ganske rett fram enkel å lese, men virkelig så bra. Man ser for seg de personene og hva de har gjort, man kan visualisere boken på en måte. Det i seg selv gjør boken bra for mange som ikke liker å lese, men samtidig er opptatt av å lykkes og finne “formelen” som mange søker. Jeg syns det er utrolig spennende med temaene i boken. Den er god, på mange forskjellige områder, og tar for seg et emne som mange lurer på.

Kort og godt, en BRA bok 🙂

Lasse Häll

Takk for boken. Det var en veldig inspirerende og bra bok – en bok en treng å lesa fleire gonger. Lærerik og masse god informasjon. Eg vil også anbefale den til mine venner.

Eva Almås

Jeg har hatt stor glede av boken, og jeg syntes den var velskrevet og “to the point”. For meg personlig har særlig forståelsen av å lage en personlig visjon ift det å ha progresjon og retning vært betydningsfullt.
Mange takk!
Jan Tore Nilsen

Boken er basert på banebrytende forskning

Hva er å lykkes?
De fleste som blir stilt dette sprøsmål sier det handler om å nå de målene man setter seg.

Hvordan når man de målene? Hva er oppskriften?
De fleste sier hardt arbeid, men det er en sannhet med store modifikasjoner, noe som boken Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke? viser. Det er mer dyptgående mekanismer som ligger til grunn for å lykkes. Mange nordmenn jobber hardt for å nå sine mål, men mange når dem ikke.

I snart 400 år har nordmenn (og alle i den vestlige verden) blitt mer eller mindre “hjernevasket” om at det vi tenker og føler ikke har noen påvirkning på den fysiske verden. Ny forskning viser at dette er feil. Prof. William Tiller er en av flere forskere som fører an i det man kan kalle et paradigmeskifte. Gammel viten er klar for å bli erstattet med ny, spennende kunnskap om hvordan det vi tenker og føler er en integrert del av alt rundt oss.

I de siste fire hundre år, helt siden Decartes tid, har det vært en usagt forutsetning i vitenskapen at ingen menneskelig
kvaliteter av bevissthet, intensjon, følelser eller sinn kan ha en betydelig innvirkning på et godt utformet eksperiment
i fysisk virkelighet. Vår eksperimentelle forskning det siste tiåret viser at i dagens verden, og under de rette forholdene,
er denne forutsetningen ikke lenger korrekt.

William Tiller

Professor emeritus of Materials Science and Engineering at Stanford University, USA

Intervju med nordmenn som har lykkes

I forbindelse med dette bokprosjektet ble ulike kvinner og menn i Norge intervjuet.
De har alle til felles at de har lykkes med det de anser som viktige og riktige mål for seg,
Hvert enkelt intervjue er gjengitt i boka. Her følger et lite sitat fra hver og en av dem.

Følg din intuisjon – en indre stille stemme – et signal om hva som er din innerste hemmelighet, den innerste drømmen og sett kraft bak den og gjennomføre den gjennom utholdenhet. Mange av de tankene, ideene og drømmene vi har kan virke helt ville, men man må tørre å ta dem frem og gjøre noe med dem.

Vebjørn Sand - kunstner

Du må ta tak i utfordringene, løse dem og få de ut av verden – hvis ikke tar de bare opp tankekapasiteten din. Det finnes ikke problemer – det finnes bare utfordringer.

Kristian Adolfsen - forretningsmann og milliardær

Man må være veldig fokusert på det man skal gjøre for å nå målet. Jeg tror det er vanskelig å ha fokus dersom man jobber med noe man ikke liker.

Lars Kilevold - musiker og låtskriver

Det er viktig å forstå at hindringene vi møter på livets vei er våre læremestere. Hindringer gjør at du lærer. Du må derfor tåle at det blir noen tilbakeslag på veien mot målet, og da er det viktig å være åpen og stole på det du holder på med – stole på din egen kraft.

Mia Gundersen - skuespiller

De som får lov til å drive med det de liker aller best, trenger ikke tvinge seg til å fokuserer på ting. Det kommer helt naturlig – av seg selv. Det som er viktig er å ikke filtrere det bort – ikke la prosessen stoppe fordi man tenker på praktiske ting. Jo mer fokusert du er, jo mer er kreftene dine endeløse.

Harald Zwart - filmregissør

Du må tro på drømmen din. I tillegg må du ha gleden i å jobbe det fram – lidenskapen. Du må alltid tenke at det går an.

Anne Lene Lie - forfatter

Å lytte er en meget viktig egenskap for å lykkes

Dennis Storhøi - skuespiller

Å jobbe i team er viktig. At mange bryr seg og jobber sammen mot noe felles. Ingen klarer å gjøre suksess alene. Man må ha et iboende ønske om å inkludere flere enn seg selv.

Mona Eieland - günder og talerør for rusavhengige

Når motbakkene i livet kommer, er det godt å ha en hånd å holde i. Det er viktig med samhold og medmenneskelighet. Dette bør stå sentralt i de valgene man gjør i livet.

Alf Hauge - 90 år og gledesspreder

OM BOKEN

«Om du tror du kan eller tror du ikke kan så har du rett»

– Henry Ford

«Nei, det går ikke», sier stemmen i hodet. «Dette har du jo prøvd så mange ganger før uten å lykkes. Hvorfor skulle det gå nå? Glem det. Du er ikke sterk nok, god nok, flink nok. Hva er det du egentlig innbiller deg?»

Forskning viser at mange av våre daglige tanker er negative. Vi setter oss mål, gjør noen tapre forsøk, står på en stund, men så kaster vi inn håndkle og gir opp. Den lille stemmen inni oss har en ubehagelig styrke når det gjelder å holde oss tilbake.

Hva er da grunnen til at noen lykkes og andre ikke? Har de som lykkes en medfødt iboende positivitet? Er det genetisk? Eller er det rett og slett godt gammeldags hardt arbeid i form av stå-på-vilje, utholdenhet og sterk selvdisiplin i kombinasjon med litt flaks og tilfeldigheter?

Hva om det ligger helt andre mekanismer bak det å lykkes? Kanskje det faktisk er slik at alle i utgangspunktet kan klare å oppnå det de ønsker i livet, men har blitt stoppet av 400 års indoktrinerte begrensninger om hva som egentlig er mulig? Dette er sentrale spørsmål som boken tar opp og gir svar på.

Boken er tilgjengelig som fysisk bok og ebok for lesebrett.

button2

i

Bok

Spennende bok om tanker og følelser, sinn og kropp, energi og materie, det bevisste og underbevisste sin og intervju med norske kvinner og menn som har lykkes med sine mål.

Online kurs

16 videoer med nesten 4 timers videotid.

Jeg holder på med nettkurset til Camillo Løken og det kan jeg anbefale for alle – spesielt for de som er som meg og er litt mer enn interessert i hjernen og dens fantastiske egenskaper – Bente Skinhøj-Ness

Foredrag