Ønsker du endring i livet?

 

Se hvordan du kan bli en bedre utgave av deg selv. Skap nye, spennende resultat i livet ditt! Bli med på Gratis Webinar og lær mer.

Bli med på Webinar

Gratis Webinar: Hvordan skape nye resultat i livet ditt

Forfatter og foredragsholder Camillo Løken vil i dette Webinaret vise deg hvordan du kan spire og gro slik at du kan skape nye resultat i livet ditt. Du blir introdusert til spennende, banebrytende forskning som viser at du har mye mer innflytelse over hva du kan oppnå i livet ditt enn du kanskje trodde. Webinaret inkluderer også en gratis 10 siders e-bok som kan hjelpe 
 deg til å få klarhet i hva ditt formål med livet er.

bli-med-webinar

camillo-hvem

Du kan skape nye resultat i livet ditt uansett utgangspunkt.

Du har mer kraft i deg en du kanskje er klar over. I dette Webinaret vil Camillo vise deg det større bildet av virkeligheten og hvordan denne forståelsen kan hjelpe deg til et bedre liv.
  • Ønsker du nye resultat i livet ditt?
  • Ønsker du å vite hva de egentlige mekanismene 
som ligger til grunn for å lykkes er?
  • Ønsker du å vite hva som er grunnen til at kun 1 av 10 
 lykkes med sine mål?
  • Ønsker du å vite hva de to mest sentrale egenskapene 
 som går igjen hos de mest suksessfulle menneskene i 
 verden er?
  • Ønsker du å se det større bildet av virkeligheten og hvordan dette 
 kan hjelpe deg til et bedre liv?
  • Ønsker du å få tilgang til en gratis 10 siders e-bok som kan hjelpe 
 deg til å få klarhet i hva ditt formål med livet er?
Hvis du svarer ja på et eller flere av disse spørsmålene er dette gratis Webinaret for deg. Bli med på dette innholdsrike Webinaret. Registrer deg i dag.

Tilbakemeldinger på Webinaret

Hei Camillo!

Veldig bra webinar og kjempeinteressant tema, takk!

Torild Teigen

Hei, vil bare si at du er en fantastisk inspirasjonskilde og du sier ting på en folkelig og godt forståelig måte. Carla

Tusen takk for veldig spennende Webinar!

Åshild Johannessen Kooyman

Takker for et flott webinar/foredrag. Bra jobba!

Haavard Slåttum

Hvem er Camillo Løken?

Camillo Løken er forfatter og foredragsholder i temaer som tanken og hjertets kraft. Han hjelper mennesker til å utvide sin bevissthet og forståelse av hva som skal til for å nå sine mål og leve bedre liv. Han har utgitt flere bøker, holdt hundrevis av foredrag, seminarer og kurs i Norge samt noen i USA. Camillo har også blitt profilert på TV, radio, aviser og magasin.

For mange år siden forlot Camillo en sikker og godt betalt jobb som senior produktsjef i et stort internasjonalt selskap – en topp global aktør innen sitt felt med milliarder av dollar i omsetning. Han valgte å viet hele sin tid til sin lidenskap. Han ønsket å finne svar på de store spørsmålene i livet – spørsmål som: Hvem er vi? Hva gjør vi her? Hvor kommer vi fra? Hvor skal vi?
Og han har vært opptatt av å finne svar på hva som er grunnen til at noen mennesker lykkes, mens andre sliter og ikke får det til selv om de alle ser ut til å jobbe like hardt.

Han har vært på en 10 år lang indre og ytre reise for å finne svar på hva denne skapelsen handler om, hvordan universet fungerer, og hvordan hvem som helst kan blomstre og lykkes når de forstår det større bildet av virkeligheten. Mye av hans akkumulerte innsikt, kunnskap og informasjon deles nå med andre i dette gratis Webinaret.

Camillos reise har ført ham til utrolige møter med mennesker med nær-døden opplevelser,  klarsynte og medium, professorer i kvantemekanikk og andre forskere samt svært suksessfulle mennesker innen ulike yrker: skuespillere, kunstnere, gründer og milliardær samt en suksessfull Hollywood regissør. I 2012 hadde han også gleden av å bli invitert til et privat møte med den anerkjente, humanitær, åndelige lederen Sri Sri Ravi Shankar – som regnes som en av de mest innflytelsesrike menneskene i India.