Gratis subliminal audiofil (mp3).

 

pdf-ikon

Denne audiofilen er laget av Richard A. Luck en NLP coach fra Australia. Den inneholder positive beskjeder for å øke ens selvtillit og selvfølelse. Audiofilen er laget med en teknologi som kalles Subliminal Brainwave Entrainment Healing Technology. Det bidrar til å synkronisere eller “tune” hjernen din til bestemte frekvenser. Du vil høre musikk som spilles samtidig som det i bagrunnen også er positive beskjeder som blir sagt. Du vil ikke høre disse beskjedene med ditt bevisste sinn, men ditt underbevisste sinn vil plukke dem opp og skape positive endringer. Om du skrur  volumet opp på et høyt nivå er det mulig du vil høre hva som blir sagt, men det er ikke meningen. Bare lytt til musikken og nyt den. Klikk på pdf symbolet for å laste ned filen. I noen nettlesere må du høyreklikke og velge Lagre som…

 

Gratis subliminal video

Richard A. Luck og hans team har også laget flere subliminale videoer. En av disse er presentert under. I denne gratis videoen vil det flimre raske, positive beskjeder over  skjermen  som du ikke rekker å lese. Det er heller ikke meningen at du skal gjøre det. Det underbevisste sinn vil allikevel fange  dem opp og  dermed «mater du deg» selv hele tiden med positive beskjeder. I tillegg har videoen musikk som spilles av og i  bakgrunnen er det  positive beskjeder som blir uttalt.

Det er ikke lett å høre disse beskjedene, men det er heller ikke meningen. Ditt  underbevisste sinn vil uansett plukke dem opp. Bare slapp av og se på videoen. Nyt musikken og bildene. Det anbefales at du ser på videoen hver morgen når du våkner og hver kveld når du legger deg. De aller fleste vil merke en positiv endring i sitt liv dersom de ser på videoen morgen og kveld 30 dager på rad. Dette er en av flere videoer laget av Richard A. Luck.

Denne videoen handler om å øke selvfølelsen.

Success Accelerator: Øk Din Selvfølelse og Elsk Deg Selv Igjen