Sinnets Kraft - Kreativ Visualisering

Jim Carrey bruker Kreativ Visualisering for å nå sine mål.

Jim Carrey er kjent som en energisk skuespiller og regnes som en av de største stjernene i Hollywood, men hans suksess og berømmelse er ingen tilfeldighet. Allerede som ung gutt begynte han å visualisere det han ønsket seg i livet.

I videoen under er han gjest på The Graham Norton Show. Her forklarer han hvordan han i store deler av sitt liv har brukt kreativ visualisering for å nå sine mål som bl.a. å tjene $10 million for en film.

Han følger “oppskriften” for suksess slik den er omtalt i boken “Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke?”

Den indre verden skaper den ytre verden.

Hva er grunnen til at noen lykkes…

Hva er de grunnleggende mekanismene for å lykkes med sine mål?

Det handler egentlig ikke om hardt arbeid, flaks og tilfeldigheter slik mange tror. Det er en sannhet med modifikasjoner. Det er mer dypgående mekanismer i sving som til syvende og sist dreier seg om energi, frekvenser og vibrasjoner.

Banebrytende, ny forskning viser oss et helt nytt bilde av virkeligheten som bryter med gamle paradigmer og den gamle måten å se verden på. Forskningen viser at det du tenker og føler, men andre ord din energi, frekvens og vibrasjon har en direkte påvirkning på den virkeligheten du opplever.

I boken “Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke? blir dette og mye mer av hva som skal til for å lykkes med sine mål forklart i detalj. Vanskelig og avansert forskning blir i boken forklart på en enkel og forståelig måte slik at hvem som helst kan se hvordan verden og universet egentlig fungerer.