TILBAKEMELDINGER

Vi meldte på bedriftens ansatte til foredraget “Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke” med Camillo Løken. Vi ønsket å fokusere på positiv tenkning i alle ledd, mål om å gro i selskapet, være det beste man kan være samt team arbeid. Camillo innfridde på alle plan. Det var et fantastisk foredrag for alle oss som var tilstede. Veldig inspirerende. Jeg kommer til å anbefale dette til alle jeg vet om som ønsker foredrag. Tusen takk igjen.

David Rostad

Daglig Leder / Eier, ProBygg AS

Da vi meldte bedriftens ansatte på dette kurset, var mange av oss litt spørrende til hva vi skulle få oppleve, 3 timer med en som prater om tanken og hjertets kraft? Nysgjerrigheten var stor, ville dette være noe vi kunne forstå og bruke? JA, JA og JA. Hele presentasjonen din var forståelig og 3 timer var unnagjort på et øyeblikk. Den ga oss mange nye tanker (måter å tenke på) i hverdag og jobb. Vi er opptatt av trivsel og miljø på arbeidsplassen, og du bidro gjennom kurset til at vi tenker mer i positive baner hos oss. ALT ER MULIG, er noe vi har tatt med oss og minner hverandre på hver dag 🙂

Trygve Bergtun

Daglig Leder / Eier, Agder Kobber & Blikk AS

Camillo er en dynamisk og motiverende foredragsholder med massevis energi som smitter over på alle som hører ham. Han har en meget god evne til å få frem budskapet i sine foredrag. Han kan anbefales på det varmeste.

Tom Windheim

Daglig leder / eier, Windea AS

For en ærlig, energigivende og engasjerende kveld. Så godt å se hvordan du eier foredraget og innholdet. Det gjør at du er dyktig til å få alle med deg. Tusen takk igjen.

Hilde Sørlie Karsten

NLP coach, TimeOut Halden

Vil takke for et nyttig og lærerikt foredrag. Du hadde et engasjement som smittet over på oss! Kommer til å anbefale dine foredrag til mine samarbeidapartnere i Oslo og Trondheim. Igjen takk for supert foredrag:)

Hans Petter Christiansen

Fy flate det er ein fest å høyre på deg, Camillo! Eg trur du er den mest engasjerte foredragshaldaren eg nokon gong har høyrt “live”.

 

May Karin Solberg

Hei,
Tusen mange ganger takk for et fantastisk kurs/foredrag i går. Det er bare sååå utrolig spennende å høre på deg. Din formidlingsevne er helt unik og den får deg til å være tilstede her og nå.

Gro Hagen

Dette var et inspirerende godt foredrag med stort engasjement og fin humor i et for meg svært interessant tema. Var ikke kjedelig et sekund og jeg er «lidenskapelig» engasjert til å jobbe litt med egen selvutvikling.

Åge J.

Vil takke for et kjempe flott kurs. Det ga meg ett enda større perspektiv på livet. Dine kurs er noe av det beste jeg har opplevd. Det er mye jeg selv har visst om i flere år, men det er først etter jeg har lest dine bøker og vært på dine kurs at jeg har fått den sanne visshet. Det er som en blomst har skutt ut fra en knopp, som har vært i jorden en stund.
Mitt ønske for deg er at mange andre også får oppleve dine kurs.

Elisabeth Kjellstrøm

Camillo Løken er den i Norge som jeg vil anbefale som den foredragsholderen som best vil kunne få inspirasjonen
din igang via sine foredrag. Jeg har hatt gleden av å gjøre to foredrag med ham. Og Camillo er et levende fyrverkeri av livsglede med sine livserfaringer han deler åpent i sine foredrag. Autentisk og ekte.

Roger Larsen

Heisann.
Takk for ett kjempe spennende foredrag du holdt i Bergen 6 mars.
Temaet var spennende og du har en så levende formidling når du snakker at 3 timer gikk kjempefort . Jeg kommer til å komme tilbake neste gang du holder ett foredrag i Bergen.

Nancy

Jeg vil takke for en flott dag. Det var veldig inspirerende og du er en fyr som virkelig klarer å engasjere og » tenne» tilhørerne dine.Ingen fare for at øyelokk blir tunge og at trøttheten overmanner her nei !! Tusen takk til deg og Synnøve for at dere byr så mye på dere for at andre også kan få ta del i disse viktige og fantastiske tingene som blir formidlet på en slik sprudlende måte

Inger Reidun Opheimsbakken

Hei Camillo
Takk for et utrolig bra kurs:)
Jeg har lest alle bøkene dine, lest mange andre bøker og tenker at dette er en utrolig god måte å formidle budskapet på. Du treffer alle, og jeg håper virkelig at du kan nå så mange som mulig der ute. Det er dette vi burde lære på skolen og som ung. Jeg opplevde at du formidler på et tydelig, humoristisk og god måte. Det er lett å forstå og særlig det at du har funnet de videoene som bekrefter budskapet. Tusen takk for en kveld med masse godt påfyll.

Anita Range

Hei Camillo,og hjertelig takk for fantastisk inspirerende kurs/foredrag!

Det gjorde godt å være til stede, inspirert av din enorme entusiasme og lidenskap for det du holder på med. Jeg ble inspirert til å gå inn for å realisere drømmene mine, og erkjenner at jeg hele tiden må jobbe for å holde inspirasjonen oppe. Du er klart den mest inspirerende foredragsholder jeg har hørt. Fortsett slik!

Elisabeth Schweizer

Jeg var på foredraget «Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke?» med Camillo Løken.
Mange har hørt om Loven om tiltrekning, The Secret, du høster det du sår, osv. Men ingen har gått i dybden på hvorfor og hvordan…
På dette foredraget tar Camillo deg med i dybden med kvantefysikk, på en inspirerende, morsom og forståelig måte. Her fikk i alle fall jeg noen aha-opplevelser. Så kanskje du kan gi deg selv denne gaven og ta deg tid til å høre på Camillo når han er i overkommelig nærhet av der du bor. Jeg kan bare si at det er en verdifull gave å gi deg selv eller andre.

Jorunn Herness

Jeg sitter igjen med mye nyttig lærdom fra kurset. Det at du går såpass grunndig tilverks for å forklare og dokumentere hvordan tankene og energien vi sender ut fører til de resultatene vi har i livet, gjør kurset seriøst og anvendelig for både “alternative” mennesker, men også for mer såkalt rasjonelle folk. Kurset supplerer godt opp alle “positiv tenkning bøker” , og gir noen gode og anvendbare teknikker for videre bruk. Tusen takk for at du deler av din kunnskap.

Ellen Vibecke Lier

Hei Camillo!
Tusen takk for et inspirerende og informativt kurs. Du gav av deg selv og jeg skjønner at du brenner for dette temaet. Du var en herlig formidler av et budskap som jeg skjønner at du vil mange bør få oppleve, og jeg er veldig enig. Jeg har jo hørt om dette på spirituelle kurs men nå fikk jeg mer “kjøtt på bena” på hvordan det henger sammen. Åndelighet+vitenskap=Kropp+Sinn+Sjel!
Du har TRO og HJERTE ditt med i dette budskapet og det kjente jeg når du formidlet med engasjement og humor. Prossesen er allerede i gang inni meg og jeg har tro på at dette blir bra.

Lykke til videre i din formidling!

Tina Henriksen

Hei Camillo !
Først og fremst, Tuuuusen takk for et fantastisk kurs . Det var utrolig lærerikt og inspirerende. Jeg har allerede satt i gang en prosess og gir den så mye fokus jeg kan hver dag for at jeg en dag skal leve i drømmen min.

Selv om du bega deg inn i kvantefysikkens verden på et nivå de fleste ikke hadde bakrunn for å forstå, gjorde du det på en så enkel og illustrativ måte. Og det er jo hele cluet for å forstå «hemmeligheten» . Hvis man forstår hvorfor (og ikke bare hva) blir det hele mye enklere. Det var vel derfor jeg glemte bort hele greia etter å ha lest «The Secret» Det var ingen knagger å henge det på………

Ellers kan jeg si at det er det eneste forelesning jeg har tatt hvor jeg ikke trenger notater (og jeg har vært på en del). Får man fokuset vekk fra skrivingen, vil man få med seg mer. Du var utrolig engasjert, noe som holdt meg våken og spent på å få høre mer. Ditt engasjement sammen med humor gjorde dette kurset til noe spesielt. Tusen takk for at du delte dette med deg. Jeg vet at det blir et viktig verktøy for meg. Ha en deilig helg.

Catherine Halvorsen

Hei Camillo Og takk for sist!

Jeg var så usedvanlig heldig å ha gleden av å være i Fredrikstad og høre på deg si mye klokt under overskriften “Hvorfor noen lykkes og andre ikke”.

Jeg ble så inspirert av å høre deg fortelle om det du har forsket deg frem til. Tenk at vitenskapen har kommet så langt, at den nå kan bidra med å fremlegge bevis for det så mange har visst og trodd på, mens skeptikere har villet ha; nettopp BEVIS!

Rett og slett fantastisk er det! Takk for alle gode ting som skjer – og takk til deg som følger ditt hjerte og formidler dette!

Mange tusen hjertelige takk for den du er og det du gjør! Takk også til din kone Synnøve!
Takk for at dere gjør det! Fortsett å tro på det dere gjør og vær brennende lys – inspirasjonskilder – livsviktige energikilder!

Ønsker dere alt godt!
Med takknemlig hilsen

Nina Kvien

Hei, jeg synes det var veldig inspirerende og lett forståelig.
Ingen tvil om at du brenner for dette og du er et bevis på at dette virker.

Norun

Jeg synes fremførelsen av tema var veldig bra, du var full av energi og brukte både deg selv og humor.

Innholdet er veldig spennende, noe var helt nytt for meg og noen andre som jeg pratet med, blant annet kvantefysikk. Her har jeg mye å lære Camillo og alt er mulig ! Jeg er den som liker å se i bilder, gjerne tegne det på papiret, skrive på navn osv.

Et flott foredrag,Camillo som jeg kan anbefale til andre. Noe jeg allerede har gjort på
Facebook 🙂 Det har gitt meg mye å tanke på!!!

Ønsker deg det beste av det beste.

Marie Andreassen

Hei, ønsker å takke for flotte timer på torsdag.
Du forklarte så det virket enkelt.
Og det er det jo når du vet det.
Tusen hjertelig takk.
Jeg har vært hos noen og jeg har anbefalt kurset ditt 🙂
All lykke til.

Gitte Westlund

OM FOREDRAGET

Foredrag

Om foredraget

  • Hvilke egenskaper er nødvendige for å lykkes. Basert på en 10 år lang undersøkelse som inkluderte mer enn 500 suksesfulle mennesker verden over (bedriftsledere og private).
  • Hva disse egenskapene egentlig bunner i. Hva deres fellesnevner er.
  • Hva er grunnen til at mange mennesker har en begrenset tro om hva som er mulig å oppnå i livet og hvordan man kan snu dette.
  • Samspillet mellom tanker og følelser og hvorfor det er viktig å forstå dette dersom man ønsker å nå nye mål.
  • Hva du kan gjøre av daglige øvelser for å komme nærmere dine mål.

Om du er en privat person som ønsker å skape nye resultat i livet ditt eller om du er en bedriftsleder/eier som ønsker å skape mer vekst for ditt selskap vil dette foredraget vise deg hva som trengs.

Foredraget er basert på innholdet fra Camillos siste bok Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke?

Alle som deltar på foredraget får tilbud om boken til spesialpris.

“En av de beste og mest oppklarende bøkene jeg har lest om å lykkes og å skape resultater”.
– Ole-Arvid Liodden, Partner og Coach, eXpiro AS

“En av de beste bøkene jeg har lest! Hvis du skal lese EN bok i år, bør det være denne!”
– Elin Børli Jenssen

“En inspirerende og tankevekkende bok av Camillo. De siste hundre og femti sidene leste jeg sammenhengende. Klarte ikke å legge fra meg boken”.
– Morten Nilsen, Mental Trainer , Leading Edge as

Takk Camillo, for ei utrolig spennende og lærerik bok. Andre del av boken ble nærmest en euforisk opplevelse for min del (en noe svulstig beskrivelse for en nordlending). Jeg opplever boken din som svært lærerik, og ei fantastisk reise inn i kvantefysikkens verden. Jeg er imponert over kunnskapsnivået ditt. Når du sier at du har brukt 10 år på denne boken, ja så forstår jeg det veldig godt. Du har også en formidlingsevne som gjør at «selv jeg» forstår budskapet. Godt gjort, for dette er absolutt ikke et fag eller tema jeg har kompetanse innenfor. For meg gjør du noe av det uforklarlige, logisk og forståelig.
P.S. Gleder meg til å lese den på ny.
-Gry N. Høgaas, NLP Coach

 

BOOKING

For booking av foredrag klikk her