Bli Inspirert, Motivert og Engasjert

Dette 3-timers foredraget vil vise hva som skal til for å nå dine mål – enten det er i jobbsammenheng eller privat. Foredraget vil vise deg åtte egenskaper som går igjen hos de mest suksessfulle menneskene i verden.

Den gode nyheten er at du også besitter disse egenskapene. I tillegg vil foredraget vise deg hva disse egenskapene har til felles. En fellesnevner som er HELT AVGJØRENDE for å lykkes.

MERK! Foredraget er meget godt egnet for bedrifter som ønsker å inspirere, motiverer og engasjere sine medarbeidere til å nå sine jobb-mål.

Hva er oppskriften for å lykkes?

 

De fleste tror det handler om hardt arbeid kombinert med litt flaks og tilfeldigheter, men dette er en sannhet med modifikasjoner. Oppskriften handler om noe annet.

  • Ønsker du å forstå mer av hva som er grunnen til at visse mennesker når sine mål, mens andre sliter?

  • Ønsker du å vite hvilke egenskaper og suksess-trekk som går igjen hos de mest suksessfulle menneskene verden over?

  • Ønsker du å vite hva som er “spille-reglene” til Livets Spill?

  • Ønsker du å vite hvordan du kan ekspandere din tenkning og endre din tro om hva som er mulig å oppnå?

  • Ønsker du å vite samspillet mellom det bevisste og underbevisste sinn og hva som må til for at de skal spille på lag slik at du når dine mål?

Hvis du svarer ja på et eller flere av disse spørsmålene er  “Hvordan Lykkes Foredraget” for deg. 

Spennende, banebrytende forskning viser oss vei inn i et nytt paradigmeskifte. De viser oss at vi ikke lenger er offer for våre omstendigheter, men mesteren av dem.

Vi har alle et enormt potensiale i oss til å skape resultater, men de fleste er vokst opp med en begrenset tro om hva som er mulig å oppnå. Den gode nyheten er at hvem som helst kan når som helst endre dette.

Dette foredraget viser deg hva som skal til for at dine bevisste og underbevisste tanker skal spille på lag. Når det skjer kan du oppnå hva som helst.

Du vil forstå at din tanker, din innstilling og din væremåte (din energi/bevissthet) påvirker andre mennesker rundt deg på et ubevisst plan.

SKAP BEVISSTHET BLANT DINE MEDARBEIDERE
Om du er en leder i en bedrift vll dette foredraget hjelpe dine medarbeidere til å bli mer bevisst på hvordan alt dette henger sammen. Hver medarbeider som blir innviet i denne banebrytende informasjonen blir mye mer bevisst på hvordan de tenker, føler og opptrer noe som gir positive ringvirkninger på mange plan i bedriften.

En investering i dette 3-timers foredraget for deg og dine medarbeidere vil kunne bidra til økt engasjement som igjen gir økt produktivitet, vekst og lønnsomhet.

Informasjonen og innholdet i dette foredraget har fått meget positive tilbakemeldinger. Flere sier det er noe av det beste de har kommet over.

Basert på 10 år med lidenskapelig interesse

U

Støttet av banebrytende forskning

Viser suksess-trekkene som går igjen hos suksessfulle mennesker verden over

Fornøyde kunder - flotte tilbakemeldinger

Alt er forklart trinn for trinn. Enkelt å forstå.

Se hvordan du kan benytte kraften av ditt Underbevisste Sinn til din fordel

Øk dine muligheter til å motta

Se hvordan du kan benytt kraften i dine følelser til din fordel

Se hvordan du kan utvide din tenkning og bevissthet

Tilbakemeldinger!

Her er noen av mange tilbakemeldinger om “Lykkes-foredraget/kurset”

Strålende!

Jeg synes foredraget var veldig bra. Jeg er selv naturfaglærer og vet hvor vanskelig det er å få seg forstått når man snakker om mikrofysikk og kvantefysikk. Jeg synes du var veldig flink til å forenkle og å finne veldig gode og illustrative eksempler for å forklare vanskelige og veldig teoretiske begrep. Strålende!

Daniela Andersen

Kjempeflott Kurs/Foredrag!

Vil takke for et kjempeflott kurs/foredrag. Det ga meg ett enda større perspektiv på livet. Dine kurs og program er noe av det beste jeg har opplevd. Det er mye jeg selv har visst om i flere år, men det er først gjennom dine bøker, kurs og program at jeg har fått den sanne visshet. Det er som en blomst har skutt ut fra en knopp, som har vært i jorden en stund. Mitt ønske for deg er at mange andre også får oppleve dine kurs, foredrag og program.

Elisabeth Kjellstrøm

Utrolig bra kurs!

Takk for et utrolig bra kurs 🙂 Jeg har lest alle bøkene dine, lest mange andre bøker og tenker at dette er en utrolig god måte å formidle budskapet på. Du treffer alle, og jeg håper virkelig at du kan nå så mange som mulig der ute. Det er dette vi burde lære på skolen og som ung. Jeg opplevde at du formidler på et tydelig, humoristisk og god måte.

Anita Range

Inspirerende!

Hjertelig takk for fantastisk inspirerende kurs/foredrag! Det gjorde godt å være til stede, inspirert av din enorme entusiasme og lidenskap for det du holder på med. Jeg ble inspirert til å gå inn for å realisere drømmene mine, og erkjenner at jeg hele tiden må jobbe for å holde inspirasjonen oppe. Du er klart den mest inspirerende foredragsholder jeg har hørt. Fortsett slik!

Bente Skinhøj-Ness

Kjempe-spennende foredrag!

Takk for ett kjempe-spennende foredrag du holdt i Bergen 6 mars. Temaet var spennende og du har en så levende formidling når du snakker at 3 timer gikk kjempefort . Jeg kommer til å komme tilbake neste gang du holder ett foredrag i Bergen.

Nancy

Noe av det beste jeg har sett!

Noe av den beste og mest oppklarende innholdet jeg har sett om det å lykkes og å skape resultater. Stoffet er formidlet på en forståelig, spennende og enkel måte selv om mye av det er basert på relativt kompleks og avansert forskning.
Takk Camillo!

Ole-Arvid Liodden